« Collection of useful links | Main | Windows Azureverkkokurssi, 19.10.2010 »

October 2, 2010

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00e552b0fa8788340133f4ca276d970b

Listed below are links to weblogs that reference Windows Azure-verkkokurssi alkaa tiistaina 5.10.2010:

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Mä en onnistu löytämään tuota Windows Azure Platform Training Kitiä. Postauksessa oleva linkki ja google ohjaavat vain virhesivulle "We are sorry, the page you requested cannot be found."

Onko kellään mirroria, josta tuon löytäisi?

Toinen asia: voiko XP:tä käyttää? Jos siis asentaa Visual Studio 2010:n ei tarvitse Azure SDK:ta? Tuon SDK:n asentaminen ei ainakaan ilman kikkailua onnistu XP:hen. Vai kannattaako suosiolla käyttää virtuaalista server 2008:aa?

Hei, Heikki!

Näyttäisi siltä, että tuo Azure Platform Training Kit on poistettu sen jälkeen, kun kirjoitin tuon postauksen.

Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että siitä tulee päivitetty versio lähiaikoina (October Update?). En vielä löytänyt siitä mitään tietoa, mutta seuraan tilannetta ja päivitän tähän postaukseen uuden linkin.

Laitan nykyisen version jonnekin muualle jakoon, jos uutta ei tule pian saataville. Kurssia pystyy kuitenkin seuraamaan ilmankin, mutta tilaisuuden jälkeen on tietenkin hyvä päästä itsekin kokeilemaan.

Azure SDK ei tosiaan Windows XP:ssä näköjään toimi, sillä siinä on riippuvuus IIS7:aan, joka löytyy vain Vistasta, Windows 7:sta tai Windows Server 2008 (R2):sta. Uusi IIS Express ei näytä myöskään olevan tuettu, vaikka se XP:llä pyöriikin.

Yksi valmis virtuaalikone sisältää VS2010:n (ja TFS 2010:n), joka voi olla hyvä pohja ympäristölle: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=509c3ba1-4efc-42b5-b6d8-0232b2cbb26e&displaylang=en

The comments to this entry are closed.

About

  • Q.E.D. is the official blog of the QualityDriven Oy, which is a Finnish consulting company.

    This blog aims to share interesting content regarding the area of our expertise and related news. QualityDriven is focused in Microsoft related products and technologies, but shares also strong interest in social media, startups and other trends in technology.

    You can contact the author (Joni Moilanen aka. Jemm) from joni.moilanen [AT] qualitydriven.net

Become a Fan

Latest Link Tips